De mii de ani nimeni nu stie unde se afla izvorul secret. Locul neatins de om care ascunde apa vie din inima Bucovinei

0.5l

Puritatea apei

Caracterul fizico-chimic al apei minerale AQUA Carpatica, atestat pe bază de studii şi analize complexe, o defineşte ca fiind o apă minerală naturală, natural carbogazoasă, hidrogencarbonatată, calcică, magneziană, puternic mineralizată, corespunzătoare unui regim sărac în sodiu, lipsită de indicatori fizico-chimici şi microbiologici de impuritate (compuşi cu azot şi populaţii microbiologice). Într-un cuvânt, este o apă PURĂ.

Efervescenţa apei

Caracterul carbogazos distinct este dat de concentraţiile exclusiv naturale de dioxid de carbon (din propriul izvor) aflate în raporturi perfect echilibrate cu sărurile dizolvate. Manifestarea şi întreţinerea continuă a unui proces amplu de efervescenţă este expresia directă a acestui caracter carbogazos natural, transmis integral în apa minerală îmbuteliată. Conţinutul de dioxid de carbon exclusiv natural elimină probabilitatea gustului străin, neplăcut, aspru, astringent.

Nivelul optim de mineralizare conferă apei o bună retenţie a dioxidului de carbon după deschiderea sticlei, ceea ce o recomandă pentru prepararea băuturilor racoritoare şi alcoolice.

Aport de sănătate şi energie

Caracterul magnezian al apei, prin concentraţiile total ionizate ale Mg4+, recomandă această apă pentru echilibrul sistemului neuromuscular, adresându-se în special sportivilor şi celor ce depun un efort fizic deosebit.

Datorită nivelului caloric scăzut, absenţei proteinelor, glucidelor, lipidelor şi a carbonului organic în general, apa minerală naturală AQUA Carpatica poate fi o completare excelentă a unei diete bazate pe fructe, atunci când doriţi să aveţi o siluetă perfectă.